Magyar Opera

Reklámok tiltása menüből

Ahogy arról már régebben szó volt, a reklámokat az Opera Ad Filter segítségével viszonylag egyszerűen az Opera szűrőlistájára lehet tenni, így miután eltávolítjuk a reklámot a gyorsítótárból, többé nem jelenik meg. Az viszont továbbra is bosszantó lehet, hogy a fenti programot minden egyes reklámnál, amit találunk, külön el kell indítani.

Erre a problémára adhat megoldást a következő menüelem, amit a környezeti menübe építhetünk bele, így jobb gombbal kattintva egy reklámra azonnal le tudjuk azt tiltani. A menüelem elindítja a programot, bemásolja a reklám címét a vágólapra, így az azonnal felkerül a tiltólistára. A gyorsítótár ürítése továbbra is szükséges.

Írjuk be a következő sort a saját menü ini fájljába a [Link Image Popup Menu] részéhez (az ini fájlt a saját profilunk menu mappájában találhatjuk meg):

Item, "Reklám tiltása" = Copy image address & Execute program, "< útvonal>\operaadfilter.exe"

Frissítés: az Opera 9 már tartalmaz beépített reklámszűrőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr574884

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Blogocska 2007.09.03. 08:26:12

ReklámokHa az ember internetezik, akkor úton-útfélen belebotlik reklámokba. Vannak a kevésbé tolakodók (pl. Google AdSense), amik szöveges – célzott – hirdetést jelenítenek meg, és ezek nem is zavarók, sőt, néha még hasznosak lehetnek (nome...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása