Magyar Opera

Menü rejtése

Az Opera menüjét el lehet tüntetni, így több hely marad a képernyőn a weblapok megjelenítésére. A menüt az opera6.ini fájlban lehet állítani (az útvonal az About oldalon található), a következő sorral:

Show Menu=0

Ezzel együtt valamilyen módon meg kell oldanunk a menü elérését a későbbiekben is. A menüt például be lehet tenni a weblap helyi menüjébe (ami jobb gombbal való kattintás után nyílik meg), a következő módon:

[Document popup Menu]
Submenu,"Main menu",Browser Menu Bar,=

Akik az egér helyett inkább a billentyűzetet használják, azok átprogramozhatják például az F10 billentyűt, hogy a főmenüt megjelenítse:

[Application]
F10 = Show popup menu,"Browser Menu Bar"

A menü természetesen bármikor visszaállítható az első módosítás törlésével. A fájlokat csak az Opera bezárása után módosítsuk.

Frissítés: Az Opera 10-ben már beépített funkció. A Fájl > Menü elrejtése paranccsal rejtheted el (a visszaállításhoz nyomj Alt-ot)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr954964

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása