Magyar Opera

Unite-alkalmazás frissítések - 2009. 10. 05.

Annak, aki aktívan használja (esetleg még csak próbálgatja) a Unite-ot, az Opera új üdvöskéjét, jó hír lehet, hogy a fejlesztők a mai napon számos alkalmazást frissítettek. Ezeket szokás szerint a központi letöltő oldalról telepíthetitek. A futtatás feltétele értelemszerűen egy Unite-os előzetes megléte (10.10-es Opera bétái).

Az Install Service gombra kattintva két választási lehetőségetek van, vagy a már meglévő alkalmazást frissíthetitek, vagy mellé telepíthetitek, tőle függetlenül. A változások listája nem ismert, de csak nem lettek rosszabbak...

A ma frissített verziók:

ui: Nem tudja valaki, meg lehet-e nézni valahol, hogy melyik az aktuálisan telepített verzió? Egyedül a Fridge-nél láttam kiírva, de az is 1.5-öt ír, annak ellenére, hogy most tettem fel a 3.1-et... Véleményem szerint ezt az egyet még mindenképpen meg kellene oldaniuk a végleges 10.10 kiadása előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr931429780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cousin333 · http://magyaropera.blog.hu 2009.10.05. 19:45:02

Két technikai gondom van a Unite-al úgy általában.

1. Nem tudom, hogy melyik az aktuálisan meglévő verzióm.

2. Csak úgy enged frissíteni, ha mindjárt futtatom is, amihez adott esetben meg kell adni egy könyvtárat.

Ómájgád 2009.10.05. 20:01:15

Nem tudjátok hogyan lehet a jobb klikket engedélyezni Operában? Van olyan applet egy oldalon, ahol jobb klikkel kell valamit csinálni, de Operában a menü jön fel rá.

penge™ · http://www.thevenusproject.com/ 2009.10.05. 20:11:31

A verziószám engem is idegesít, régebben kérdeztem én is, hogy meg lehet-e valahol nézni.

@penge™: jobbklikk->Oldal tulajdonságai->JavaScript

De a Google Docs-ban nem működik.

A Fridge-en a verziószám szerintem a fícsöröket jelzi, (pl már megadható, hogy mennyi jelenjen meg és letiltható, hogy idegenek írhassanak rá) nem a Unite verziószámot.

ps: A blog.hu meg szokás szerint kapja be a "Hozzászólást nem sikerült elküldeni"-jével!, már lassan a háromsorosakat is a jegyzetek panelen kell írnom. :D

ZeGa 2009.10.05. 20:36:32

Nekem pedig még mindig az a gondom, hogy nem kezeli az ékezetes betűket.

penge™ · http://www.thevenusproject.com/ 2009.10.13. 19:30:28

Na, már ha egy alkalmazás több példányban is jelen van, akkor az Upgrade egyszerre frissíti mindet. Már csak a verziószámot kéne kiírnia valami "About" keretében.

Egyébként itt már megtekinthető az aktuális verzió: C:\Users\<felhasználónév>\AppData\Local\Opera\Opera\widgets
süti beállítások módosítása