Magyar Opera

Opera indítása Gyorshívóval

Ha be akarjuk állítani, hogyan induljon el az Operánk, több lehetőség közül is választhatunk a beállítások alatt. Lehet folytatni a böngészést, beállíthatunk egy kezdőlapot, lehet indulni lapok nélkül, de arra sajnos nincs direkt lehetőség, ha a Gyorshívóval akarunk indulni. Ha mégis azt szeretnéd, hogy az Opera az indulás után mindig a Gyorshívó lapját jelenítse meg, akkor az alábbi néhány lépéssel rá lehet venni az Operát is erre a működésre.

Először is állítsd be az indulási módnál azt, hogy „Indítás üres lappal”. Ezt az Eszközök > Beállítások > Általános > Indulás alatt találod.

Ezután nyomd meg a Beállítások > Haladó > Fülek alatt a További fül beállítások gombot, majd az új ablakban töröld a pipát a „Fül nélküli ablakok engedélyezése” elől.

Ezután az Opera minden alkalommal a Gyorshívóval fog indulni. A csel ebben az, hogy az Opera elindul ugyan fülek nélkül, de a fenti beállítás miatt azonnal nyit is egy új fület, rajta a Gyorshívóval.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr89967610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tsiszi 2009.02.26. 15:07:00

Ez jó cucc, Opera@USB alapból így indul. :)

lyoker · http://dagonya.hu 2009.02.26. 15:49:04

bocs, hogy ide irom, de ha van blogod, akkor nézd meg ezt: azt.hu
süti beállítások módosítása