Magyar Opera

Magyar Opera Watch

Az Opera Watch egy angol nyelvű blog, ahol már több, mint egy éve szinte első kézből kaphattunk belső információkat az Operához kapcsolódó fejlesztésekről. Több fejlesztés alatt álló újdonság is erről a blogról szivárgott ki. Nemrég a blog szerzője, Daniel Goldman, el is helyezkedett az Operánál, így most már nem belső informátorokon keresztül jut el hozzá az információ, hanem ő is közvetlenül hozzáférhet. Sajnos ennek van egy olyan hátránya is, hogy mostantól őt is köti a titoktartási szerződés, úgyhogy valószínűleg a kiszivárogtatásoknak annyi.

Persze ez a legtöbbeknek nem újdonság, hiszen már többször hivatkoztunk mi is az Opera Watch blogra, és nem nehéz észrevenni, hogy több Magyar Operás cikk is valamelyik ottani bejegyzés alapján íródott. Ez valószínűleg a jövőben is folytatódni fog, ha érdekes cikket, újdonságot találunk akár ezen a blogon, akár egy másikon, akkor arról itt is hírt adunk. Mostantól viszont az USiTE.hu szerzőjének, Nike-nak köszönhetően már magyarul is olvashatóak az Opera Watch blogon megjelenő bejegyzések, a Magyar Opera Watch blog ugyanis nem csak szemezget az eredeti blogon található hírekből, hanem egy az egyben a fordítása annak. Ez nem csak azoknak jó, akik egyáltalán, vagy nem olyan jól tudnak angolul, hanem lehetőséget ad arra is, hogy magyar nyelven hivatkozhassunk az Opera Watch cikkeire.

Köszönjük, és sok sikert az új bloghoz!

Kapcsolódó linkek

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr6036766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása