Magyar Opera

Opera kereső

Az Opera sok beépített keresőt tartalmaz (Google, AllTheWeb, Lycos, Amazon, Ebay és még sok más), de ez még nem minden. A keresők listáját igényeink szerint tovább bővíthetjük, egy Seatch.ini Editor nevű segédprogrammal. Virtuelvis oldalán több példát is találhatunk saját keresőre: pl. keresés a Webster szótárban, az RFC vagy W3C szabványok között, PHP parancsok keresése, stb.

A segédprogrammal magyar keresőket is be tudunk állítani. Például angol, francia, német szótár, est.hu Mozi, Góliát, FTPScan.hu, Heuréka, Hudir, HWSW, Házipatika, Jogtár, KiKi, MEK, NetCraft, NIC.hu (domain kereső), Origo, Pallas lexikon, Port.hu (film, koncert, színház), Startlap, SuSELinux, Terminal, Webster értelmező szótár, Yahun. Ha ez nem lenne elég, könnyen készíthetünk saját keresőt is.

Frissítés: Az Opera 9-es verziójától kezdődően az Operán belül is lehet készíteni keresőket.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr734984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása