Magyar Opera

SSR és MSR

Az Opera a Small-Screen Rendering technológia egyik úttörője volt, és jelenleg is a legjobbak közé tartozik ezen a területen. Az SSR segítségével a kis képernyővel rendelkező eszközökön (PDA, telefon) is élvezhető módon jelenítenek meg weboldalakat, anélkül, hogy vízszintesen kellene görgetni az oldalt. Az SSR sikere után egy másik, hasonló területen is bizonyít az Opera: a Medium-Screen Rendering a közepes, kb. 300x250 pixel felbontású képernyőn biztosít jó megjelenést a weblapoknak.

Az SSR módot az asztali változatban is meg lehet nézni: egy oldal megnyitása után a Shift+F11 lenyomásával az Opera az oldalt SSR technológiával jeleníti meg.

Az SSR egy másik felhasználása az Opera hamarosan megjelenő 7.50-es verizójába kerül be: a panelek közé felvett weblapokat SSR segítségével is megjeleníthetjük, így a kis felületű panelekre is jól olvasható oldalakat tudunk majd helyezni.

Frissítés: az Opera 8-as verziójától a panelekre helyezett weblapokon beállítható az SSR mód (Nézet gomb > Kis képernyő)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr954988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása