Magyar Opera

Operás kérdőív

A hétvégén indítottam egy kérdőívet, hogy a desktop blogos kommenteknél kicsit átláthatóbban felmérjem a kívánságlistát. A kérdőívben szereplő feature-öket elsősorban a desktop blogos előzményekből gyűjtöttem. Van köztük kisebb is, nagyobb is. Ha valami kimaradt, írjátok le kommentben, és bővítem!

Csodát nem kell várni, mert a kérdőív nem reprezentatív, meg egyébként is csak egy "rajongói alkotás", de a fejlesztőktől már érkezett visszajelzés. Majd meglátjuk, hogy volt-e bármi értelme.

Két fontos technikai dolog van. Az egyik az, hogy csak Google fiókkal lehet kitölteni. A rendszer a megadott válaszokon kívül nem naplóz semmit. Se user név, se IP. A későbbiekben lehet, hogy kinyitom, de szeretném megakadályozni a floodolást, amennyire lehet. Ezzel kapcsolatos a másik dolog. A válaszokat bármikor szerkeszthetitek, csak újra meg kell nyitni a linket. Ha új funkció kerül a listára, vagy csak megváltozott a véleményetek, bármikor lehet módosítani. A kérdőív kitöltése után az eddig beküldött válaszok összegzését is meg tudjátok nézni.

A linket szabadon lehet osztani. A cél, hogy minél több válasz legyen.

süti beállítások módosítása