Magyar Opera

Apróságok (b1691)

Új péntek, új előzetes! Noha hivatalosan már nincsenek weekly-k a régi szlogen ismét érvényes. Ez pedig annak köszönhető, hogy egyre inkább közeleg a végleges 10-es verzió megjelenése, de még inkább az RC változaté. Ennek örömére megint csak számos hibajavítás érkezett, számottevő újítások nélkül. Hacsak nem tekintjük annak, hogy a betöltődött lapokat már nem egy piros, hanem egy kék pötty jelzi...

A Windows natív témája komoly fejlesztéseket kapott, mindamellett Hicks nem hanyagolta el a többit sem, így azok ismét közelebb kerültek a végleges kiadáshoz.

A fő fókusz mostanában a Unite szolgáltatáson van, amit a végleges 10-es megjelenéséig kell helyre kalapálni. Ennek megfelelően az Opera szerverein és a friss kiadásban egyaránt számos javítás található, a fejlesztők külön kérik, hogy hét végén minél többen futtassák valamelyik szolgáltatást, ezzel is tesztelve a rendszer terhelésállóságát. Ennek érdekében korábban bemutattak egy fájlfeltöltő szolgáltatást, legújabban pedig egy olyan csevegőrendszert, amivel a My Opera felhasználókkal jöhetünk össze megbeszélni az Opera vagy az élet ügyes-bajos dolgait.

Tovább...
süti beállítások módosítása