Magyar Opera

A kérdés: Mióta használod az Operát? +eredmény

A szavazás április 13-án indult, és a mai nappal lezárult, az eredményt alább láthatjátok. Ami rögtön megállapítható: a régi Opera felhasználók vannak többségben, arányuk elég meggyőző a újoncokkal szemben. Persze, lehet, hogy a régiek többször is szavaztak, az újak meg nem nagyon erőltették magukat.

A különféle okos oldalstatisztikáknak hála sok információt megtudunk a honlap látogatóiról (böngésző verziója, operációs rendszer, hogy találtál ide...). Azonban nem eleget ahhoz, hogy a felhasználókról teljes képünk legyen. Ezért itt és most felteszem az engem régóta foglalkoztató kérdést: Mióta használod az Operát? A cikkek stílusát és témáját tekintve szerintem nem mindegy ugyanis, hogy látogatóink mennyire, és milyen régóta ismerik a böngészőt. A hozzászólásokra ebből a szempontból nem nagyon építhetünk, talán egy egyszerű kérdésre szívesebben válaszolnak a "rejtőzködő", csak cikket olvasni ide járók is.

A bejegyzéshez tartozó fórumban várjuk a véleményeteket a szavazásról (konkrétan és általánosan is), illetve szívesen fogadjuk az esetleges ötleteiteket, hogy mi legyen a következő kérdés. Szavazásra fel!

A végeredmény:

A szavazás eredménye

süti beállítások módosítása