Magyar Opera

10 éves az Opera

Az Opera nemrég ünnepelte 10 éves születésnapját. Ennek örömére az Opera mindenkit meghívott egy ünnepi, virtuális bulira, ma délután háromkor, a my.opera oldalán. Itt fogják bejelenteni az előre beígért nagy meglepetést is.

Mikor: 2005 augusztus 30, kedd, du. 3 óra
Hol: my.opera.com/community/party/
Mi: Zene, játékok, nyeremények, képek, és egy NAGY meglepetés!
Ki: MINDENKIT szeretettel várunk!

Az Opera Fansite német nyelvű oldal alapján 24 órán keresztül ingyen Opera licenchez juthatsz, ha küldesz egy levelet a registerme@opera.com címre, kedd este 21:00-tól szerda este 21:00-ig.

További részletek az ingyenes licencről a Download.com oldalán.

A fenti email cím valószínűleg túl van terhelve, így az ide küldött kérések késni fognak. Viszont az ingyenes licencet azonnal is meg lehet szerezni az online party oldalán, amíg a virtuális buli tart.

Frissítés: az Opera a 8.50-es verziótól ingyenes.

Meglepetés az új Operában

Az Operánál az utóbbi időben minden újdonság, módosítás és új funkció bevezetése előtt megszellőztették egy kicsit a híreket, és tettek egy bizonytalan "nagy bejelentést". Ilyen volt a 8-as Opera megjelenése, a BitTorrent támogatása, vagy az Opera Mini kiadása. Jelenleg az Opera egy újabb nagy bejelentésre készül, és ez most biztosan nagyobb súlyú lesz, mint az edigiek. Hamarosan minden kiderül, addig is várjatok türelemmel :)

süti beállítások módosítása