Magyar Opera

Opera 50 developer (50.0.2739.0)

A két héttel ezelőtti bugfixek után végre újdonságokat is kapunk.

Várható fejlesztések

  • Átrendezték és kibővítették a lapfülek helyi menüjét. Újdonság lesz az összes lap újratöltése opció.
  • A mértékegység átváltó mostantól két- és háromdimenziós adatokat is felismer. (Például egy doboz méreteit.)
  • A béta kiadásban bemutatkozott képernyőkét szerkesztő új emojikkal bővült.

Teljes változáslista

Letöltés: Windows, Mac, Linux

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr9612948499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekomajin · http://nekomajin.wordpress.com 2017.10.13. 16:23:30

Jött ma új developer kiadás. Javították az előző kiadás gyorshívós bugját. Emellett a lapfülek menüjébe bekerült egy opció, amivel PDF-be lehet menteni az aktuális lapot úgy, ahogyan az a képernyőn éppen megjelenik.

Valamit mókolnak a könyvjelzősávval is, de azt még nem tudni, hogy ez csak egy belső átalakítás lesz, vagy esetleg funkcionálisan is változik valami.

Nekomajin · http://nekomajin.wordpress.com 2017.10.23. 15:44:27

A mai developer kiadásban végre Chromecast támogatás, és a valuta átváltó is kibővült néhány kriptovalutával. Plusz javították a crashloopos profil vesztés hibát.

Nekomajin · http://nekomajin.wordpress.com 2017.10.30. 17:05:04

És egy dev kiadás is jött ma. Csupa bugfix.

2007alex 2018.01.07. 20:17:23

Szerintem az Opera, még a normálisabb böngészők egyike, bár nehéz kimondani böngészőkre ilyen jelzőt! Szinte azt csinálnak, amit akarnak a te gépeden, a te általad fizetett tartalmakért is!
Átállítod a Firefox böngésződet, mert 100%-on pörög a CPU, a memória fogyasztása 6-700000 K Mi történik? Semmi változás! A feladatkezelőben láthatod (Ctrl+ALt+Del) továbbra is, hogy minden marad a régiben! Magyar nyelvű támogatás, szinte egyetlen böngészőhöz sincs, csak "fórumok"...
Szemétté változott az egész rendszer, amióta szabad "lobbizni", (csúszópénzért érdekeket képviselni a politikusoknak, adót csalva!) a gyorsítótárak, követők elhelyezésétől sorolhatnám a szemétségeket.
Elég, csak beírnod valamit a keresődbe, (pl.: laptop, telefon, vagy egy parfüm...) másnap tele a géped az "irányított" reklámmal! Hiába tiltasz le bármit, akármilyen eszközzel, feltörik a rendszeredet...
A vírusíró hackerek, is azért tudnak "működni", mert hagyják őket! Ha a politikusok úgy döntenének, hogy 10 év az induló büntetési tétel vírus író, terjesztő-forgalomba hozó személyek részére, és a visszaeső, aki másodszorra követi el, annak 20 év... Megnézném, hogy mennyi vírus lenne a világhálón!
süti beállítások módosítása