Magyar Opera

39 developer, első frissítés (39.0.2234.0)

Főbb újdonságok

  • Tovább bővült a Hírolvasó testreszabhatósága. Még mindig nincs RSS támogatás, és most úgy áll a dolog, hogy lehet, hogy nem is lesz. Használhatatlan az egész.

További újdonságok

  • Mostantól lehet online forrásból is importálni az adblock listákat. Az egyetlen feltétel továbbra is az, hogy az EasyList szintaxisát kell követni. (chrome://flags/#adblocker-phase3)
  • Az erőforrás kímélő üzemmód kapott még egy kis finomítást.

Jelenleg még láthatatlan fejlesztések

  • A VPN funkció vissza fog térni a normál ablakokba is, viszont ahhoz, hogy oldalspecifikus beállítás lehessen, mélyebben bele kell nyúlni a Chromiumba, úgyhogy arra még várni kell.

Teljes változáslista

Letöltés: Windows, Mac, Linux

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr348732544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

semmiii99 2016.05.19. 17:50:22

Szerintem pedig lenne igény az rss-re és nem is értem, hogy miért nem teszik bele. Most már arról is lemondtam, hogy valaha az eszköztáron módosítható lesz a bővítmények sorrendje.

sBc 2016.05.19. 21:43:10

Nem is tudom? Èn már átszoktam az online rss olvasòra, mert eszköz és böngésző független, de kiegészítők is vannak hirolvasásra annak akinek az kell. Inkább attól félek, hogy lassan kikopik az rss, mert a facebookra mennek a hírtartalmak.
Eszköztár sorrendre meg: addons.opera.com/hu/extensions/details/shuffle-extension-toolbar/?display=en
Nem használtam, lehet hogy kissé bonyolult.

penge™ · http://www.thevenusproject.com/ 2016.05.20. 00:38:35

@sBc: Két bajom van az online RSS olvasóval. Az egyik (azt talán a fizetősség megoldaná), hogy rohadt lassan frissülnek a feedek, bizonyos komment feedeknél használhatatlan emiatt.

A másik, hogy (feedly-n legalábbis) elég nehézkes az, hogy ne lineáris sorrendben olvassak hanem mint anno az M2-ben, végigfutok rajta, amit meg akarok tartani azt "read" státuszba teszem, ami nem érdekel vagy csak átfutottam azt meg törlöm és a lineáris sorrend megmaradt, csak így pillanatok alatt át tudtam futni a rövid postokat, a hosszabb/kivesézősebbek meg megmaradtak arra az időre, mikor több egybefüggő időm volt rájuk.

Most meg egyedül Androidon van gReader Pro, ami képes szinkronizálni a feedlyvel és tökéletes is lenne... Windowson vagy Linuxon.

De Androidon nem, mert csomó cikk van beágyazott videóval azt meg út közben mobilnettel nem fogom megnézni. De nagyobb képeket sem. Meg van mikor linkelnek egy csomó külső oldalt az adott oldalról az is elég nehézkes telefonon, desktop böngészőn sokkal kényelmesebb lenne.

ap · http://premiumlivesets.hu 2016.05.20. 07:59:34

Főbb újdonságok
Használhatatlan az egész.

ez aranyos :)

Nekomajin · http://nekomajin.wordpress.com 2016.05.20. 15:28:06

@ap:
Ehhez hozzátartozik, hogy a funkciók aszerint vannak csoportosítva, ahogy a desktop blogon megjelennek. Azt szoktam kiemelni, amire ők helyezik a hangsúlyt az adott buildben, aztán jönnek az egyebek, és végül azok, amiknek még csak a nyomát látni.

brummicsek 2016.05.25. 21:41:21

A szinkronizált adatokat lehet valahol online szerkeszteni?
süti beállítások módosítása