Magyar Opera

Opera: 90 millió felhasználó! - Obama is ünnepel

A mai napon az Opera bejelentette, hogy világszerte 90 millióan használják valamelyik terméküket. Az emberek világszerte ünneplik a nagy eseményt, különösképpen Oslóban, ahová ellátogatott Barack Obama amerikai elnök is. Ahogy az Opera egyik alapítója és jelenlegi vezérigazgatója, Jon S. von Tetzchner fogalmazott:

Nagy izgalommal tölt el, hogy Obama Oslóba látogat az Opera eme nagy ünnepén. Obama elnök a változás keresésére biztatta a világot. Most, hogy az Opera 90 millió aktív felhasználóval rendelkezik, itt a nagy alkalom, hogy a világ böngészőt váltson, és felfedezze az Interneten barangolás környezetbarátabb, békésebb módját.

A házam ablakai megremegtek, ahogy ma reggel egy seregnyi helikopter repült el felette. Sohasem számítottam a 90 millió Opera felhasználó ilyen mértékű lelkesedésére. A városon végigvonuló Opera-láz egyszerűen elképesztő. Az emberek az utcán az Opera O betűjét formázó pólókkal és poszterekkel mutatják ki támogatásukat.

A lelkesedésben mi is osztozunk, és bár nem vagyunk Oslóban, a modern technika segítségével megnézhetjük, mi is zajlik most ott. Íme:

A bejelentést - angol nyelven - itt olvashatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr751589090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ómájgád 2009.12.10. 21:24:26

Ez jó :), hasonlóan a mimikával irányított Operához.

Teddy Beer 2009.12.10. 22:04:20

Egy pillanatra még el is hittem, hogy lesz egy ilyen kitérő, de aztán megnéztem mit keres Oslóban. Azért jópofa, de...

cousin333 · http://magyaropera.blog.hu 2009.12.10. 22:39:59

A intejú készítője, illetve a tömeg tagjai az O betűkkel nyilván Opera alkalmazottai. Itt kint poénkodnak, ahelyett, hogy az Operát fejlesztenék.

Presto 2.4 kell ide, meg VEGA, meg Carakan! ... :D
süti beállítások módosítása