Magyar Opera

Opera 8.01 visszavonva a megjelenés előtt

Az Opera 8.01 végleges, de még nem hivatalos verziója nemrég megjelent az Opera ftp szerverein, így az eddigi gyakorlat alapján várható volt a hivatalos bejelentés is, a változások részletezésével együtt. Közben olyan hibák kerültek napvilágra, melyek miatt a megjelenést mégis elhalasztották, így az Opera 8.01 megjelenéséről szóló hírek még nem aktuálisak. Az új verzió főleg stabilitási problémákat fog megoldani, de a funkciók fejlesztése sem maradt abba. Az 8.01 megjelenésekor valószínűleg az Opera 8 végleges változata is megjelenik Macintosh alá, melyhez jelenleg csak egy előzetes verzió érhető el.

Az Opera 8.01 magyar fordítása már az Operánál van, így lehetséges, hogy a végleges verzió megjelenésekor már a magyar változat is elérhető lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr704805

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsini 2006.03.10. 12:38:23

végre nem kell majd mindenkinek egyesével elmagyarázni, hogy hol találja a magyarítást? ideje lenne már, tiszta ciki hogy az utolsó "magyar" opera még a 6.akármennyi

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2006.03.10. 12:38:54

Hát már régóta ígérgetik, igazából már a 7.54 fordítása is nagyon rég náluk van, de azt már szerintem nem is teszik ki soha. A 8.0 is náluk van úgy egy-két hónapja.
süti beállítások módosítása