Magyar Opera

Jegyzetek

A Jegyzetek (Notes) panelt többnyire nem sok figyelemre méltatják, hiszen a logikusan feltételezhető funkciója elég egyszerű: jegyezetek készíthetünk benne. Ennél azonban sokkal többet tud:

  • Egy kijelölt szöveget Ctrl+Shift+C-vel bemásolhatunk a jegyzetekbe. Ilyenkor nem csak a kijelölt szöveget fogja bemásolni, hanem egy hivatkozást a forrásra is (weboldal, levél). Így később ha duplán kattintunk a jegyzetre, megnyitja az eredeti helyet, ahonnan kimásoltuk.
  • Bármelyik jegyzetet elküldhetjük e-mailben, így egyszerű levélsablonoknak is lehet a jegyzeteket használni.
  • A jegyzetekbe írt szövegeket könnyen beilleszthetjük az űrlapokba. Ehhez egy beviteli mezőn jobb gombbal kell kattintani, és Insert note. Ezzel is lehet jelszavakat, neveket megjegyezni, ha a Wand valamiért nem jó.
  • A jegyzet panelt lehet bővíteni: a Bookmarks panelről át lehet "hozni" a View gombot (valahová kihúzzuk, majd onnan a Jegyzethez). Így ki lehet választani például a Split view pontot, ami három részre vogja osztani a panelt: a mappák listája, a mappa tartalma, és a kijelölt jegyzet tartalma.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr274978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása