Magyar Opera

Bővítmény ajánló: Turbo Button

A 46-os verzióban a Turbo kapcsolója átkerült a menüből a Beállításokba. Folyamatosan ment a könyörgés, hogy tegyék vissza, de a fejlesztők még arra sem vették a fáradságot, hogy megmagyarázzák, miért vették ki a menüből. Abból a szempontból érhető a döntés, hogy nincs már olyan sokszor szükség rá, mint 2009-ben, mikor bevezették. Ráadásul a HTTPS kapcsolatot használó oldalakkal nem is működik. De ez nem vigasztalja azokat, akik használni szeretnék.

Erre a problémára nyújt megoldást a Turbo Gomb, ami kétféleképpen is használható. Az eszköztár gombja kapcsoló és állapotjelző is egyben. Viszont ha nem akarsz egy újabb gombot az eszköztárra, akkor el is rejtheted, és használhatod a megadott billentyűparancsot. Ez alapból az Alt+T, de a billentyűparancsokat testre szabó felületen meg is lehet változtatni.

A VPN-hez hasonló használati statisztikákat nem tud, mert az API csak a kapcsolást engedi. Mindenesetre azok számára, akik gyakran kapcsolgatják a Turbót, hasznos lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr1012633925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RaidX 2017.07.06. 06:56:37

Nekem a turbó mód mindég lelessította az elérést és valamiért erőszakosan visszakapcsolódott. Lassan már a mobilos világba sem szükséges.
süti beállítások módosítása