Magyar Opera

Opera 46 béta (46.0.2597.6)

A béta csatornára került fejlesztések

Gyakorlatilag semmi. Az elmúlt hetekben azért nem volt külön bejegyzés a fejlesztői kiadásokról, mert kizárólag hibajavításokat adtak ki. Ezek többsége a Reborn felülethez kapcsolódik, de a VPN és a szinkronizálás hibák is javítva lettek. (A VPN még vacakolhat, mert a fejlesztők szerint a 45-ös verzió óta növekedett a piaci részesedés, és a VPN-t használók száma megnégyszereződött. Az újabb szerverek beüzemelése folyamatban van.)

Van azért néhány apróság, amit érdemes megemlíteni.

  • Az egyik az, hogy az Opera a 46-os verziótól kezdve támogatja az animált PNG képek lejátszását.
  • A Macbook felhasználók már emojikat is használhatnak a touchbaron.
  • A Turbo kapcsolója a menüből a Beállításokba került át. (Megy már érte a fujjolás.)
  • Végül a Chromium frissítéshez köthető a háttérben lévő fülek script futtatásának optimalizálása (background tabs throttling), hogy kevesebb erőforrást használjanak.

Teljes változáslista

Letöltés: Windows, Mac, Linux

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr8012537629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

penge™ · http://www.thevenusproject.com/ 2017.05.25. 13:26:44

Pontosabban "újra" támogatja, mert 12-ig támogatta. Erre elég élénken emlékszem mikor mindig be kellett linkelnünk a fejlesztőnek az apngcrash.html-t, hogy javítsák már ki végre. :D
süti beállítások módosítása