Magyar Opera

32 developer, első frissítés (32.0.1910.0)

Főbb újdonságok

  • A fa struktúra mostantól alapértelmezetten engedélyezve van a könyvjelzőkezelőben, és a szív menüben is.
  • A szív menüben a screenshot tartalmát zoomolással (görgő) és mozgatással (bal gomb) lehet változtatni, így az oldal tetszőleges részéről készíthetünk előnézeti képet. Ezen kívül a könyvjelző neve is szerkeszthető helyben.

További fejlesztések

  • Kliens és szerver oldali fejlesztéseket kapott a szinkronizálás. A jelszavak szinkronizálása mellett a többszörös könyvjelző elemek kihavítása a fő terület.

Jelenleg még láthatatlan fejlesztések

  • A könyvjelzőkezelőben lesz egy harmadik nézet is, kisebb ikonokkal.
  • A böngészési előzmények ki lesznek szervezve olyan "csatolt bővítménynek", mint a könyvjelzőkezelő, a Felfedezés vagy a nyomtatási kép.

Teljes változáslista

Letöltés: Windows, Mac, Linux

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr347586104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rudil 2015.07.01. 19:20:08

üdv mindenkinek!
Telepítettem "Translate for Opera adds" nevű bővítményt, mióta a 32. Developert frissítettem azóta nem működik, lehet valami kis hiba, de jó volt mert pillanatok alatt lefordította, most pedig nem működik, pedig telepítve van. Kérném segítsetek helyre állítani.
Előre köszönöm.

sBc 2015.07.01. 20:52:59

Valóban nem működik.
Használj más fordítót!

Nekomajin · http://nekomajin.wordpress.com 2015.07.04. 15:55:19

Tegnap volt egy frissítés. Az egyetlen újdonság az, hogy az Opera most már kezelni tudja a Widevine plugint. Ez egy DRM technológia, amit többek között a Netflix használ.
süti beállítások módosítása