Magyar Opera

Opera Tech Break - 2. rész - A web 500 évet is élhet

Megérkezett a Choose Opera videosorozatának második része, amelyben ezúttal a CSS atyja, a jelenleg az Operánál dolgozó Håkon Wium Lie válaszol pár percben néhány beérkezett kérdésre, például arra, hogy miket terveznek a CSS jövőjében, milyen jövő vár a webre, valamint hogy milyen az igazi Opera szendvics :)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr832691983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Teddy Beer 2011.02.28. 16:53:22

Jó ha emberek lesznek 500 év múlva.

LGB 2011.03.01. 17:44:19

@Teddy Beer: ki mondta, hogy ember is kell hozza 500 ev mulva? :D Nade, komolytalanra forditva a szot: ez eleg fura egy kerdes volt, mert mi is "a web". Ez a fogalom jelenleg is valtozik, meghozza igen gyorsan, uj fogalmak/technikak jonnek, ami elotte nem volt, lasd pl WebGL, de meg maga a transport reteg (HTTP) is valtozik, illetve uj dolgokat talalnak ki helyette/melle (lasd websockets). Ha meg minden valtozik, akkor a mai ertelmeben vett web lehet halott mar 1-2 ev mulva is. Ha meg elfogadjuk, hogy valtozik, esetleg soha nem fog meghalni, bar teljesen mas format olt bizonyos ido mulva ahhoz kepest, amit ma web-nek nevezunk.
süti beállítások módosítása