Magyar Opera

Opera 8.50 magyarítása

Sajnos az Opera 8.50-hez valószínűleg nem fog megjelenni magyar telepítő, így a nyelvi fájlt kézzel kell aktiválni az Operában. Mivel már többen kérdezték ennek a módját, itt egy rövid leírás a nyelvi fájl telepítéséről:

  1. Töltsd le az Opera angol verzióját, majd telepítsd fel az alapértelmezett beállításokkal.
  2. Töltsd le a hivatalos magyar nyelvi fájlt (kattints a hivatkozásra jobb gombbal, és válaszd a Save target as menüpontot). A nyelvi fájlt ajánlott az Opera mappájába menteni.
  3. Nyisd meg a Preferences (Beállítások) ablakot (Alt+P, vagy Tools > Preferences menü), abban pedig a General (Általános) fület.
  4. Az ablak alsó részében a Language (Nyelvek) alatt válaszd ki a Hungarian [hu] (magyar) nyelvet. Ha a nyelvi fájlt az Opera mappájába mentetted, akkor az Opera automatikusan megtalálja és alkalmazza a nyelvi fájlt.
  5. Ha még mindig angol nyelvű az Opera, akkor kattints a Details gombra, majd az új ablakban a Choose gombra, és keresd meg a lementett nyelvi fájlt. Az ablakok bezárása után már magyar nyelvű kell legyen az Opera.

Mivel a nyelvi fájl egyelőre nem változott jelentősen, így van egy egyszerűbb módszer is:

  1. Töltsd le az Opera magyar verzióját, majd telepítsd fel az alapértelmezett beállításokkal.
  2. Töltsd le az Opera angol verzióját, majd telepítsd rá a magyar verzióra.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr134765

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása