Magyar Opera

Opera 8

Download Opera

Megjelent az Opera 8 végleges változata, mellyel gyorsabban, biztonságosabban és könnyebben böngészhetünk, mint eddig bármikor. Az Opera 8 ingyenes frissítés mindazoknak, akik megvásárolták a 7-es verziót. A biztonsági javítások mellett az Opera 8 olyan újdonságokat tartalmaz, mint a hangvezérlés, a fejlett lapméretezés (illeszkedés az ablakhoz), SVG támogatás, stb.

Az Opera 8 fontosabb jellemzői:

Sebesség

Az Opera a körültekintő, alapos kódolásnak köszönhetően olyan motorral rendelkezik, mely a lapokat a lehető leggyorsabban jeleníti meg, így lett az Opera a világ leggyorsabb böngészője. Emellett az Opera gyorsan és könnyen kezelhető billentyű-parancsok és egérmozdulatok segítségével, valamint sok olyan funkciót tartalmaz, mely megkönnyíti a böngészést, például több lap megnyitása egyszerre.

Biztonság

A biztonság az interneten egyre fontosabb szemponttá vált, és a felhasználók már sokkal jobban odafigyelnek a böngészőjük biztonságára is. Az Opera a biztonságot mindig is előtérbe helyezte, ennek köszönhetően az Opera 8 új és továbbfejlesztett biztonsági funckiókkal rendelkezik. Egy biztonságos weboldal látogatása során egy új mező jelenik meg, mellyel ellenőrízhető az oldal biztonsági szintje, valamint a tanúsítványainak állapota, ezáltal a minimumra csökkenthető az online támadások lehetősége.

Egyszerűség

Az Opera 8 egy egyszerűbb füles böngészést biztosító felületet is tartalmaz, mely tisztább, érthetőbb és könnyebben kezelhető. A felhasználóknak nem kell kiegészítéseket letölteniük a széleskörű funckiók eléréséhez. Minden funkció már be van építve, és könnyedén elérhető.

Illeszkedés

Az Opera új technológiája, az ERA, lehetővé teszi a weblapok átméretezését úgy, hogy minden képenyőre illeszkedjenek, vízszintes görgetés nélkül. Ez a lehetőség kifejezetten hasznos a kis- vagy közepes képernyőjű rendszereken, de használható arra is, hogy egyszerre több lapot nyissunk meg egymás mellett. Az Opera egyedülálló nagyítási funkciójával egybekötve a felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy kinagyítsák a weblapot, miközben az még mindig elfér a képernyőn.

Hangvezérlés

A hangvezérlés segítségével egyszerű parancsokkal is barangolhatunk a Weben, ráadásul az képes a weblapokat fel is olvasni. A hangvezérlés jelenleg csak Windows 2000 és XP rendszereken használható.

Kuka

A jobb felső sarokban található Kuka ikonnal a felhasználók elérhetik az összes, akár véletlenül bezárt ablakot, valamint a letiltott felbukkanó ablakokat is, és ezeket bármikor újból megnyithatják.

SVG

Az Opera támogatja az SVG Tiny 1.1 szabványt, melyekkel XML alapú multimédia elemeket lehet megjeleníteni a weblapokon.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr914817

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://Www.Ccrestauracionfamiliar.org/?option=com_k2 2018.02.12. 12:36:11

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása