Magyar Opera

A böngészés élménye

A jobb böngészésre vágyók részére az Opera 7.51 a legújabb technológiai fejlesztéseket nyújtja, ugyanolyan tökéletes tervezéssel és újításokkal, mint amilyenek a böngészőt egykor híressé tették. Most ezeken kívül egy előremutató levelezőt, hírolvasót, IRC kompatibilis csevegőt, RSS hírfigyelőt és még sok egyebet is nyújt. Mindezekkel a fejlesztésekkel az Opera még mindig a leggyorsabb, legjobban fejlesztett és a legkisebb böngésző a világon, 3.5 Mb-os mérettel.

Az Opera teljes felhasználói felülete át lett dolgozva a 7.51-ben. A gyors és rugalmas böngészés mellett a felhasználók a legkedveltebb internetes műveletek teljes integrációját kapják, melyek könnyen elérhetők az új panellistáról. Az Opera egyedülálló böngészési élménye mellett a felhasználók az Opera Mail beépített levelezőkliens szolgáltatásait is élvezhetik, ami intelligens levelezést biztosít gyors tartalomkeresővel, kapcsolat-adatbázissal, hírolvasóval, automatikus szűrőkkel, és most már helyesírás-ellenőrzővel és RSS hírfigyelővel is. Az Opera most megjelent csevegő kliense IRC komplatibilis, és mint a privát, mind a csoportos beszélgetést támogatja.

A legtöbb internetező lassan böngészik, és olyan eszközöket használ, amik már évekkel ezelőtt elavultak. Az Internet Explorer egy kiöregedett alkalmazás, amihez a Microsoft már évek óta nem készített nagyobb frissítést, és a legújabb hírek szerint nem is tervezik ezt a közeljövőben. Ezzel egyidőben sok ember levelezőprogramja ugyanúgy működik, mint még 1994-ben. Azok az internetezők, akik valami gyorsabbat szeretnének, tele igazán hasznos és innovatív funkciókkal, izgalmas tapasztalatokat fognak szerezni az Operával.

Jon S. von Tetzchner, CEO, Opera Software

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr444913

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online.Com 2017.11.07. 05:40:53

How much vicodin sell in the street - Free hipaa training online medical office

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása