Magyar Opera

Hugin és Munin

Sokan nem szeretik összekeverni a levelezést és a böngészést. A Netscape, a Mozilla és az Opera is tartalmaznak a böngésző mellett egy levelező klienst is, ami a böngésző része, foglalja a memóriát és az erőforrásokat, akkor is, ha nem használjuk. Ennek eredményeképp született meg a Mozilla Firebird és Thunderbird, ezzel külön lett választva a böngésző és a levelező.

Az Opera viszont egyedülálló beállítási lehetőségei révén átalakítható, hogy csak böngészőt, illetve csak levelezőt tartalmazzon. Sőt a böngésző kinézete (a menürendszer, a könyvjelzők és ikonok) átalakítható úgy, hogy kövesse a Firebird vagy az Internet Explorer stílusát, szinte teljes mértékben. A Hugin és Munin oldalon részletesen le van írva, hogyan lehet ezt megtenni, sőt a szükséges konfigurációs fájlokat letöltve szinte automatikusan elvégezhető. Az oldal Huginnak nevezte el az Opera levelezővé alakított változatát (M2), és Muninnak az önálló, levelező nélküli böngészőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr75518

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: sd7 deep wrinkle face cream 2017.10.07. 08:33:44

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása